Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Kyselý svár pro holandskou omáčku
Celkové množství: 500 ml
Velikost porce: 500 ml
Počet porcí: 33
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Bílý vinný ocet
ml Nelze dělit nulou
Bílé víno suché
ml Nelze dělit nulou
Šalotka
g Nelze dělit nulou
Pepř černý celý
g Nelze dělit nulou
Estragon
g Nelze dělit nulou
Bobkový list
g Nelze dělit nulou
Voda
ml Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde