Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Těsto na čerstvou pastu
Celkové množství: 1500 g
Velikost porce: 150 g
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Mouka Semolina
g
Vejce
ks
Vaječné žloutky pasterizované
g
Mléko plnotučné
g
Olej olivový
g
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde