Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Zpět
Kalkulace receptu
Jméno receptu:
Těsto na čerstvou pastu
Celkové množství:
1500 g
Velikost porce:
150 g
Počet porcí:
10
Doporučená cena na menu s DPH:
Kč
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH
*
Kč
Skutečný Food Cost (bez DPH):
%
Sazba DPH:
Sazba DPH
*
%
Food Cost:
Food cost
*
%
Q-faktor:
Q-factor
*
Kč
Nový počet porcí:
Nový počet porcí
*
Ingredience
Cena za balení (bez DPH)
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
Jednotka v receptuře
Náklad na položku
Přepočítané množství
Mouka Semolina
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
g
Kč
Vejce
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
ks
Kč
Vaječné žloutky pasterizované
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
g
Kč
Mléko plnotučné
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
g
Kč
Olej olivový
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
g
Kč
Celkový náklad (bez DPH)
Kč
Kč
Náklad na porci
Kč
Náklad na porci + Q-faktor
Kč
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Kč
Tisk
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde