Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Slávky na víně s estragonem a krevetovým vývarem
Celkové množství: 500 g (slávky)
Velikost porce: 500 g (slávky)
Počet porcí: 1
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Olivový olej
g
Cibule žlutá
g
Mrkev čerstvá
g
Řapíkatý celer
g
Zázvor
g
Česnek celý
g
Rajčatový protlak doppio
g
Bílé víno suché
g
Krevetový vývar
g
Mušle slávky
g
Máslo
g
Estragon
g
Sůl
g
Pepř černý mletý
g
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde