Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Špenátový krém z bešamelu - čerstvý špenát
Celkové množství: 10 L
Velikost porce: 250 ml
Počet porcí: 40
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Bešamel - zahuštěný bramborou
L Nelze dělit nulou
Špenát baby čerstvý
g Nelze dělit nulou
Česnek konfitovaný
g Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde