Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Recepty
Pečlivě připravené recepty pro profesionální kuchaře
Vyhledávač receptů
Začněte psát pro vyhledávání.
Kategorie
Chléb a pečivo
Kulinářské techniky
Maso
Omáčky
Polévky a vývary
Přílohy
Saláty
Sladké
Snídaně
Těstoviny a Rissota
Vegetariánské
Nejoblíbenější recepty
Ukázka zdarma
Novinka
Školní restaurace
Anglický muffin (Martin Hanus)
Ukázka zdarma
Novinka
Školní restaurace
Sladký loupák (Martin Hanus)
Ukázka zdarma
Novinka
Hamburger bulky (Martin Hanus)
Ukázka zdarma
Novinka
Školní restaurace
Pošírované vejce
Ukázka zdarma
Novinka
Školní restaurace
Krém z opečeného celeru
Ukázka zdarma
Novinka
Holandská omáčka - přímá metoda
Ukázka zdarma
Novinka
Kyselý svár pro holandskou omáčku
Ukázka zdarma
Novinka
Vejce Royale
Ukázka zdarma
Novinka
Školní restaurace
Základní bešamel - zahuštěný bramborou
Ukázka zdarma
Novinka
Školní restaurace
Tmavý telecí vývar
Novinky
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Omáčka na paprice - zahuštěná jíškou
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Tmavá jíška
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Brokolicový krém z bešamelu - zahuštěný bramborou
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Základní bešamel - zahuštěný máslovou jíškou
Ukázka zdarma
Novinka
Risotto z bílého a zeleného chřestu
Ukázka zdarma
Novinka
Základní risotto vegetariánské (ze zeleninového vývaru)
Ukázka zdarma
Novinka
Základní risotto (z kuřecího vývaru)
Ukázka zdarma
Novinka
Houbové risotto
Ukázka zdarma
Novinka
Tip
Slávky na víně s rajčaty, pancettou a bazalkou
Ukázka zdarma
Novinka
Tip
Slávky na víně s estragonem a krevetovým vývarem
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde