Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Recepty
Pečlivě připravené recepty pro profesionální kuchaře
Vyhledávač receptů
Začněte psát pro vyhledávání.
Kategorie
Chléb a pečivo
Kulinářské techniky
Maso
Omáčky
Polévky a vývary
Přílohy
Ryby a mořské plody
Saláty
Sladké
Snídaně
Těstoviny a Rissota
Vegetariánské
Nejoblíbenější recepty
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Sladký loupák (Martin Hanus)
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Anglický muffin (Martin Hanus)
Ukázka zdarma
Hamburger bulky (Martin Hanus)
Ukázka zdarma
Holandská omáčka - přímá metoda
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Omáčka na paprice - zahuštěná jíškou
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Krém z opečeného celeru
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Pošírované vejce
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Základní bešamel - zahuštěný bramborou
Ukázka zdarma
Kyselý svár pro holandskou omáčku
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Bramborové gnocchi
Novinky
Novinka
Tip
Školní restaurace
Zapečené těstoviny se zeleninou a čočkou
Novinka
Tip
Školní restaurace
Těstoviny fusilli
Novinka
Tip
Školní restaurace
Čočka beluga
Novinka
Tip
Školní restaurace
Pohanka se zeleninou
Novinka
Tip
Školní restaurace
Jáhly se zeleninou
Novinka
Tip
Školní restaurace
Bramborové rösti s jáhlami
Novinka
Tip
Školní restaurace
Bramborové rösti s pohankou
Novinka
Tip
Školní restaurace
Červené zelí s jablkem a povidly
Novinka
Tip
Školní restaurace
Plněný bramborový knedlík zeleninou a čočkou
Novinka
Tip
Školní restaurace
Brambory pečené ve slupce
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde