Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Recepty
Pečlivě připravené recepty pro profesionální kuchaře
Vyhledávač receptů
Začněte psát pro vyhledávání.
Kategorie
Chléb a pečivo
Kulinářské techniky
Maso
Omáčky
Polévky a vývary
Přílohy
Ryby a mořské plody
Saláty
Sladké
Snídaně
Těstoviny a Rissota
Vegetariánské
Nejoblíbenější recepty
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Sladký loupák (Martin Hanus)
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Anglický muffin (Martin Hanus)
Ukázka zdarma
Hamburger bulky (Martin Hanus)
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Omáčka na paprice - zahuštěná jíškou
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Krém z opečeného celeru
Ukázka zdarma
Holandská omáčka - přímá metoda
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Pošírované vejce
Ukázka zdarma
Školní restaurace
Základní bešamel - zahuštěný bramborou
Školní restaurace
Italská frittata se zeleninou
Ukázka zdarma
Risotto z bílého a zeleného chřestu
Novinky
Novinka
Tip
Školní restaurace
Segedínský guláš - vepřová plec
Novinka
Tip
Školní restaurace
Segedínský guláš z vepřového bůčku
Novinka
Tip
Školní restaurace
Krém z opečeného květáku
Novinka
Tip
Školní restaurace
Masové kuličky s kroupami
Novinka
Tip
Školní restaurace
Opečené kuřecí prso a stehno s kůží
Novinka
Tip
Školní restaurace
Tomatová omáčka - základní
Novinka
Tip
Školní restaurace
Rajská omáčka s pečenými rajčaty, hovězí falešná svíčková
Novinka
Tip
Školní restaurace
Celozrnný knedlíček do polévky s rybou
Novinka
Tip
Školní restaurace
Celozrnný knedlíček do polévky s čočkou
Novinka
Tip
Školní restaurace
Celozrnný karlovarský knedlík s pohankou
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde