Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Pošírované vejce
Celkové množství: 10 vajec
Velikost porce: 1 vejce
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Voda
L Nelze dělit nulou
Ocet kvasný
ml Nelze dělit nulou
Sůl
g Nelze dělit nulou
Vejce co nejčerstvější
ks Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde