Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Dýňovo-cizrnové lívance s tvarohem a borůvkami
Celkové množství: 2714 g
Velikost porce: 271,4 g
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Dýňové pyré Bonduelle
g Nelze dělit nulou
Mléko polotučné
ml Nelze dělit nulou
Cizrna sous-vide Bonduelle
g Nelze dělit nulou
Máslo
g Nelze dělit nulou
Vejce L
ks Nelze dělit nulou
Kypřící prášek do pečiva
g Nelze dělit nulou
Cukr krystal
g Nelze dělit nulou
Sůl
g Nelze dělit nulou
Mouka polohrubá
g Nelze dělit nulou
Droždí čerstvé
g Nelze dělit nulou
Olej slunečnicový
ml Nelze dělit nulou
Tvaroh tučný
g Nelze dělit nulou
Citronia sun Wiberg
g Nelze dělit nulou
Cukr krystal
g Nelze dělit nulou
Borůvky
g Nelze dělit nulou
Cukr moučka
g Nelze dělit nulou
Skořice mletá Wiberg
g Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde