Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Krém z opečeného celeru
Celkové množství: 10 L
Velikost porce: 250 ml
Počet porcí: 50
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Celer kořenový
kg Nelze dělit nulou
Cibule žlutá
g Nelze dělit nulou
Brambora moučná C
g Nelze dělit nulou
Rostlinný olej (řepkový)
ml Nelze dělit nulou
Česnek konfitovaný
g Nelze dělit nulou
Sůl
g Nelze dělit nulou
Voda
L Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde