Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Risotto z bílého a zeleného chřestu
Celkové množství:
Velikost porce: 100 g (syrové rýže)
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Bílý chřest
ml Nelze dělit nulou
Zelený chřest
ks Nelze dělit nulou
Chřestový vývar
L Nelze dělit nulou
Olivový olej
ml Nelze dělit nulou
Cibule
g Nelze dělit nulou
Rýže Carnaroli
kg Nelze dělit nulou
Bílé víno
ml Nelze dělit nulou
Máslo
g Nelze dělit nulou
Sýr Grana Padano
g Nelze dělit nulou
Sůl a pepř
Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde