Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Zpět
Kalkulace receptu
Jméno receptu:
Špenátový krém z bešamelu - čerstvý špenát
Celkové množství:
10 L
Velikost porce:
250 ml
Počet porcí:
40
Doporučená cena na menu s DPH:
Kč
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH
*
Kč
Skutečný Food Cost (bez DPH):
%
Sazba DPH:
Sazba DPH
*
%
Food Cost:
Food cost
*
%
Q-faktor:
Q-factor
*
Kč
Nový počet porcí:
Nový počet porcí
*
Ingredience
Cena za balení (bez DPH)
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
Jednotka v receptuře
Náklad na položku
Přepočítané množství
Bešamel - zahuštěný bramborou
Cena za balení bez DPH
*
Kč
Velikost balení
*
Jednotka balení
*
Konverze jednotky
*
Čistá váha v %
*
Množství
*
L
Nelze dělit nulou
Kč
Špenát baby čerstvý
Cena za balení bez DPH
*
Kč
Velikost balení
*
Jednotka balení
*
Konverze jednotky
*
Čistá váha v %
*
Množství
*
g
Nelze dělit nulou
Kč
Česnek konfitovaný
Cena za balení bez DPH
*
Kč
Velikost balení
*
Jednotka balení
*
Konverze jednotky
*
Čistá váha v %
*
Množství
*
g
Nelze dělit nulou
Kč
Celkový náklad (bez DPH)
Kč
Kč
Náklad na porci
Kč
Náklad na porci + Q-faktor
Kč
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Kč
Tisk
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde