Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Špenátový krém z bešamelu - mražený špenát
Celkové množství: 13 L
Velikost porce: 200 ml
Počet porcí: 65
Doporučená cena na menu s DPH: 22.5
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): 30.0 %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Bešamel - zahuštěný bramborou
L Nelze dělit nulou 172.0 10.0
Špenát krájený Bonduelle mražený
g Nelze dělit nulou 155.7 3000.0
Česnek konfitovaný
g Nelze dělit nulou 54.0 300.0
Celkový náklad (bez DPH)
381.7
381.7
Náklad na porci
5.9
Náklad na porci + Q-faktor
5.9
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
19.6
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde