Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Tmavý telecí vývar
Celkové množství: 10L
Velikost porce: 1L
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Telecí kosti kloubní
kg Nelze dělit nulou
Cibule žlutá
g Nelze dělit nulou
Mrkev oranžová čerstvá
g Nelze dělit nulou
Řapíkatý celer
g Nelze dělit nulou
Česnek celý
g Nelze dělit nulou
Bobkový list
g Nelze dělit nulou
Stonky plocholisté petřžele
g Nelze dělit nulou
Pepř černý celý
g Nelze dělit nulou
Rostlinný olej (řepkový)
ml Nelze dělit nulou
Rajčatový protlak doppio
g Nelze dělit nulou
Tymián čerstvý
g Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde