Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Tmavý zeleninový demi-glace
Celkové množství: 10L
Velikost porce: 1L
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Celer kořenový
g Nelze dělit nulou
Rajčata čerstvá
g Nelze dělit nulou
Brokolice stonky
g Nelze dělit nulou
Květák stonky
g Nelze dělit nulou
Cibule žlutá
g Nelze dělit nulou
Mrkev
g Nelze dělit nulou
Řapíkatý celer
g Nelze dělit nulou
Rostlinný olej
ml Nelze dělit nulou
Rajčatový protlak doppio
kg Nelze dělit nulou
Červená řepa
g Nelze dělit nulou
Lilek
g Nelze dělit nulou
Shiitake
g Nelze dělit nulou
Kombu
g Nelze dělit nulou
Česnek
g Nelze dělit nulou
Kudzu kořen - prášek
g Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde