Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Zpět
Kalkulace receptu
Jméno receptu:
Vejce Royale
Celkové množství:
1
Velikost porce:
1
Počet porcí:
1
Doporučená cena na menu s DPH:
Kč
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH
*
Kč
Skutečný Food Cost (bez DPH):
%
Sazba DPH:
Sazba DPH
*
%
Food Cost:
Food cost
*
%
Q-faktor:
Q-factor
*
Kč
Nový počet porcí:
Nový počet porcí
*
Ingredience
Cena za balení (bez DPH)
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
Jednotka v receptuře
Náklad na položku
Přepočítané množství
Anglický muffin
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
ks
Kč
Vejce pošírované
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
ks
Kč
Losos uzený
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
g
Kč
Holandská omáčka
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
g
Kč
Kopr
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
g
Kč
Olej olivový
Cena za balení bez DPH
Kč
Velikost balení
Jednotka balení
Konverze jednotky
Čistá váha v %
Množství
ml
Kč
Celkový náklad (bez DPH)
Kč
Kč
Náklad na porci
Kč
Náklad na porci + Q-faktor
Kč
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Kč
Tisk
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde