Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Základní bešamel - zahuštěný máslovou jíškou
Celkové množství: 10 L
Velikost porce: 1 L
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Máslo
g Nelze dělit nulou
Mouka hladká
g Nelze dělit nulou
Mléko polotučné
L Nelze dělit nulou
Cibule žlutá
g Nelze dělit nulou
Hřebíček celý
g Nelze dělit nulou
Muškátový oříšek celý Wiberg
g Nelze dělit nulou
Bobkový list
g Nelze dělit nulou
Sůl
g Nelze dělit nulou
Pepř bílý
g Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde