Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Základní risotto vegetariánské (ze zeleninového vývaru)
Celkové množství: 1 kg (syrové rýže)
Velikost porce: 100 g (syrové rýže)
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH: 60.5
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): 30.0 %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Tmavý zeleninový vývar - základní
L Nelze dělit nulou 67.5 3.0
Olej olivový
ml Nelze dělit nulou 29.7 180.0
Cibule žlutá
g Nelze dělit nulou 7.0 500.0
Rýže Carnaroli
kg Nelze dělit nulou 40.0 1.0
Bílé víno suché
ml Nelze dělit nulou 10.0 200.0
Česnek celý
g Nelze dělit nulou 3.6 25.0
Celkový náklad (bez DPH)
157.8
157.8
Náklad na porci
15.8
Náklad na porci + Q-faktor
15.8
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
52.6
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde