Zpět

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Základní risotto (z kuřecího vývaru)
Celkové množství: 1 kg (syrové rýže)
Velikost porce: 100 g (syrové rýže)
Počet porcí: 10
Doporučená cena na menu s DPH:
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): %
Sazba DPH:
%
Food Cost:
%
Q-faktor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Tmavý kuřecí vývar
L Nelze dělit nulou
Olivový olej
ml Nelze dělit nulou
Cibule žlutá
g Nelze dělit nulou
Rýže Carnaroli
kg Nelze dělit nulou
Bílé víno suché
ml Nelze dělit nulou
Česnek
g Nelze dělit nulou
Celkový náklad (bez DPH)
Náklad na porci
Náklad na porci + Q-faktor
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde