Jakou pánvičku je správné použít pro přípravu risotta?

obrázek k otázce

Které typy rýží nebo typy obilovin se používají na přípravu tradičního italského risotta?

obrázek k otázce

Krémová konzistence autentického italského risotta je dosažena přidáním smetany.

obrázek k otázce

Při používání risotto metody je nejlepší použít pánev s ..... průměrem, který umožní stálé a rovnoměrné vypařování tekutiny.

obrázek k otázce

Při používání risotto metody musí být přidávaná tekutina:

obrázek k otázce

Před přípravou risotta je velice důležité propláchnout rýži a obiloviny tekoucí čistou vodou.

obrázek k otázce

Při použití risotto metody musíme na první podlití vždy použít víno.

obrázek k otázce

Které video demonstruje správný moment přidání další naběračky tekutiny do risotta?

Který typ z níže uvedených obilovin je nejvhodnější na přípravu pokrmu risotto metodou?

obrázek k otázce

Nejlepší je risotto připravit dopředu a udržovat ho teplé před servírováním.

obrázek k otázce

Při použití risotto metody, kolik vína na podlití potřebujeme na 250 g syrové rýže?

obrázek k otázce

Při používání risotto metody používáme přibližně ..... lžic tuku na každých 250 g syrové rýže.

obrázek k otázce

Risotto při přilévání vývaru do rýže vaříme na relativně ..... plameni.

obrázek k otázce

Rýže na risotto má omezenou trvanlivost.

obrázek k otázce

Při používání risotto metody by se cibulka měla ....., aby nezískala žádnou barvu.

obrázek k otázce

Autentické risotto může být připraveno pouze z rýže Arbario.

obrázek k otázce

Poměr tekutiny a rýže při přípravě risotto metodou není pevně stanovený, ale obecně platí, že je dobré začít s:

obrázek k otázce

Důvod přidávání tekutiny do cibulky po jejím zesklovatění je:

obrázek k otázce

Která hromádka rýže na obrázku byla opečená při použití risotto metody?

obrázek k otázce

Při používání risotto metody, které video ukazuje správný moment přidání rýže k opečení?

Při použití risotto metody, který z následujících bodů je důvodem k opečení rýže?

obrázek k otázce

Během vaření risotto pravidelně mícháme, aby se tekutina rovnoměrně vstřebala a risotto se nepřipalovalo.

obrázek k otázce

Při přípravě risotta by mělo 250 g syrové rýže stačit pro přípravu risotta jako hlavního chodu pro ..... osob.

obrázek k otázce

Po dokončení risotta je nejlepší ho přiklopit a nechat odpočívat po dobu:

obrázek k otázce

Jaký je správný postup při použití risotto metody?

obrázek k otázce

Shrnutí

Zodpovězeno:

Zbývá:

Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde