Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Recepty
/
Konfitovaný česnek
Konfitovaný česnek
Kalkulace receptu
Nutriční hodnoty a alergeny
Ingredience
video bloků
minut
Počet porcí:
počet porcí
(velikost porce 100 g)
400
g
400
g
Česnek loupaný
Olivový olej (konfitování)
400
g
Česnek loupaný
400
g
Olivový olej (konfitování)
Co je to Nutri-score?
Související videokurzy
Pracovní postup
Do rendlíku nasypeme loupaný česnek a zalijeme olivovým olejem.
Indukci nastavíme na intenzitu 4 z 8 a olej necháme zahřát do lehkého probublávání, přibližně 5 minut
Pak intenzitu indukce snížíme na 1 z 8 a necháme konfitovat dalších 45 minut.
Necháme vychladnout a konfitovaný česnek skladujeme v oleji.
Česnekový ochucený olej použijeme do dalších receptů jako je například aglio olio a další.
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde