Těstoviny fusilli

Těstoviny fusilli

Ingredience

Počet porcí:

(velikost porce 250 g)

  • 1000 g Těstoviny fusilli
  • 4000 ml Voda
  • 80 g Sůl

Související videokurzy

Jak připravit čerstvé těstoviny

01 | Jak připravit čerstvé těstoviny

9 video bloků 15 minut

Pracovní postup

Příprava
  1. Multifunkční pánev nastavíme na vaření, teplotu na 100 °C, čas na 10 minut, napustíme potřebné množství vody, necháme předehřát a osolíme podle množství vody (na 1 L vody použijeme 20 g soli).
  2. "Do vroucí osolené vody vložíme těstoviny, promícháme a necháme vařit do stádia ""al dente"" (na zkus). Dle typu těstovin 9 - 11 minut. "
  3. Hotové těstoviny zcedíme a použijeme dle potřeby.
  4. Přímý výdej teplých těstovin po uvaření:
  5. CCP - Těstoviny po uvaření nesmí klesnout pod teplotu 60 °C a při výdeji je udržujeme při teplotě 60 °C a více (ideálně 70 - 75 °C) maximálně 4 hodiny.
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde