Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Recepty
/
Tuňáková pomazánka s cizrnou
Tuňáková pomazánka s cizrnou
Nutriční hodnoty a alergeny
Ingredience
video bloků
minut
Počet porcí:
počet porcí
(velikost porce 100 g)
350
g
260
g
260
g
120
g
10
g
5
g
Tuňák v rostlinném oleji
Lučina sýr chlazený
Cizrna ve slaném nálevu
Cibule žlutá
Citron (šťáva)
Sůl
350
g
Tuňák v rostlinném oleji
260
g
Lučina sýr chlazený
260
g
Cizrna ve slaném nálevu
120
g
Cibule žlutá
10
g
Citron (šťáva)
5
g
Sůl
Co je to Nutri-score?
Související videokurzy
Přehrát ukázku
01 | Jak správně krájet
9 video bloků
12 minut
Pracovní postup
Příprava
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky o velikosti 5 x 5 mm. Citron rozkrojíme a vymačkáme šťávu.
Cizrnu včetně nálevu rozmixujeme dohladka.
Tuňáka včetně rostlinného oleje smícháme s lučinou, rozmixovanou cizrnou, nakrájenou cibulí, citronovou šťávou a solí a dobře rozetřeme a promícháme.
HACCP - skladujeme v lednici při teplotě max 5 °C.
Servírujeme s vybraným pečivem.
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde