Tuňáková pomazánka s cizrnou

Tuňáková pomazánka s cizrnou

Ingredience

Počet porcí:

(velikost porce 100 g)

  • 350 g Tuňák v rostlinném oleji
  • 260 g Lučina sýr chlazený
  • 260 g Cizrna ve slaném nálevu
  • 120 g Cibule žlutá
  • 10 g Citron (šťáva)
  • 5 g Sůl

Související videokurzy

Jak správně krájet

01 | Jak správně krájet

9 video bloků 12 minut

Pracovní postup

Příprava
  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky o velikosti 5 x 5 mm. Citron rozkrojíme a vymačkáme šťávu.
  2. Cizrnu včetně nálevu rozmixujeme dohladka.
  3. Tuňáka včetně rostlinného oleje smícháme s lučinou, rozmixovanou cizrnou, nakrájenou cibulí, citronovou šťávou a solí a dobře rozetřeme a promícháme.
  4. HACCP - skladujeme v lednici při teplotě max 5 °C.
  5. Servírujeme s vybraným pečivem.
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde