Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Recepty
/
Pomazánka z mladého hrášku
Pomazánka z mladého hrášku
Kalkulace receptu
Nutriční hodnoty a alergeny
Ingredience
video bloků
minut
Počet porcí:
počet porcí
(velikost porce 100 g)
100
ml
300
g
600
g
400
g
100
g
5
g
1
g
Rostlinný olje (řepkový)
Cibule žlutá
Hrášek extra jemný Bonduelle
Smetanový sýr Philadelphia
Citron
Sůl
Pepř černý celý
100
ml
Rostlinný olje (řepkový)
300
g
Cibule žlutá
600
g
Hrášek extra jemný Bonduelle
400
g
Smetanový sýr Philadelphia
100
g
Citron
5
g
Sůl
1
g
Pepř černý celý
Co je to Nutri-score?
Související videokurzy
Pracovní postup
Multifunkční pánev nastavíme na pečení, teplotu nastavíme na 180°C a necháme rozehřát, přidáme rostlinný olej, který také necháme zahřát
Do multifunkční pánve přidáme cibuli, kterou restujeme 3 minuty
Teplotu snížíme na 170°C a cibuli restujeme další 3 minuty
Teplotu snížíme na 160°C a cibuli restujeme další 2 minuty, nebo dozlatova. Cibuli vyndáme a zcedíme, abychom se zbavili přebytečného oleje
Hrášek pomeleme nebo vykutrujeme dohladka.
Smícháme hrášek, smetanový sýr, opečenou cibuli dozlatova a vše důkladně promícháme.
Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Servírovat můžeme s opečeným celozrnným pečivem, které můžeme také nahradit světlým pečivem.
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde