Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Recepty
/
Kyselý svár pro holandskou omáčku
Kyselý svár pro holandskou omáčku
Kalkulace receptu
Nutriční hodnoty a alergeny
Ingredience
video bloků
minut
Počet porcí:
počet porcí
(velikost porce 500 ml)
350
ml
350
ml
100
g
3
g
10
g
1
g
200
ml
Bílý vinný ocet
Bílé víno suché
Šalotka
Pepř černý celý
Estragon
Bobkový list
Voda
350
ml
Bílý vinný ocet
350
ml
Bílé víno suché
100
g
Šalotka
3
g
Pepř černý celý
10
g
Estragon
1
g
Bobkový list
200
ml
Voda
Co je to Nutri-score?
Související videokurzy
Přehrát ukázku
01 | Holandská omáčka
7 video bloků
9 minut
Pracovní postup
Příprava
Všechny suroviny dáme do rendlíku.
Indukci nastavíme na intenzitu 6 z 8 a přivedem k varu.
Pak intenzitu snížíme na 4 a necháme vařit dokud se tekutina nezredukuje na polovinu, přibližně 30 minut.
Když je kyselí svár zredukovaný, přecedíme ho a necháme vychladnout.
Kyselí svár skladujeme v lednici při teplotě maximálně 4°C.
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde