Proč Kulinářské umění?
/
KU knihovna technik a receptů
/
KU akademie
/
KU Young chef
KU Knihovna Technik a Receptů
Proč Kulinářské umění?
KU knihovna technik a receptů
KU akademie
KU Young chef
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Přihlášení
Otevřít mobilní menu
Videokurzy
Recepty
Databáze surovin
Slovník pojmů
Přihlášení
Registrace
Recepty
/
Těsto na čerstvou pastu
Těsto na čerstvou pastu
Nutriční hodnoty a alergeny
Ingredience
video bloků
minut
Počet porcí:
počet porcí
(velikost porce 150 g)
1000
g
2
ks
460
g
80
g
32
g
Mouka Semolina
Vejce
Vaječné žloutky pasterizované
Mléko plnotučné
Olej olivový
1000
g
Mouka Semolina
2
ks
Vejce
460
g
Vaječné žloutky pasterizované
80
g
Mléko plnotučné
32
g
Olej olivový
Co je to Nutri-score?
Související videokurzy
Přehrát ukázku
01 | Jak připravit čerstvé těstoviny
9 video bloků
15 minut
Pracovní postup
Příprava
Nejdříve navážíme všechny mokré ingredience (vejce, žloutek, mléko, olej) a dáme do spod míchací misky
Pak navážíme mouku a dáme do mísky na mokré ingredience.
Hákem hněteme na nízkou rychlost 10 minut
Těsto rozdělíme na porce po 250 g a těsně zabalíme do potravinové fólie.
Těsto dáme do lednice a necháme odpočinou alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc.
400" x-cloak x-transition x-show="showScrollTop" @click="window.scrollTo(0,0)" class="fixed md:hidden h-10 w-10 grid place-items-center rounded-md bottom-6 right-6 bg-gray-400 z-[100]">
Preferujete původní verzi KU?
Zobrazit ji můžete zde