Připravujeme pro vás nový recept

Připravujeme pro vás nový recept

Ingredience

Počet porcí:

(velikost porce 10 g)

  • 100 g Nová ingredience

Související videokurzy

Jak připravit omeletu

01 | Jak připravit omeletu

4 video bloků 8 minut

Základy práce s drůbeží

02 | Základy práce s drůbeží

6 video bloků 8 minut

Porcování a vykosťování drůbeže

03 | Porcování a vykosťování drůbeže

4 video bloků 9 minut

Světlý vývar

04 | Světlý vývar

5 video bloků 10 minut

Polévky z vývarů

05 | Polévky z vývarů

4 video bloků 7 minut

Consommé

06 | Consommé

5 video bloků 5 minut

Jak opékat ryby

07 | Jak opékat ryby

7 video bloků 14 minut

Jak opékat hovězí steaky

08 | Jak opékat hovězí steaky

8 video bloků 16 minut

Vaření rýže - pilaf metoda

09 | Vaření rýže - pilaf metoda

5 video bloků 12 minut

Rýže - vaření a dušení

10 | Rýže - vaření a dušení

8 video bloků 16 minut

Konfitování masa

11 | Konfitování masa

5 video bloků 9 minut

Ryby - jednotlivé druhy a jejich filetování

12 | Ryby - jednotlivé druhy a jejich filetování

8 video bloků 23 minut

Moderní technologie - Multifunkční pánev

13 | Moderní technologie - Multifunkční pánev

8 video bloků 21 minut

Moderní technologie - Konvektomat

14 | Moderní technologie - Konvektomat

8 video bloků 19 minut

Vaření metodou Sous-vide

15 | Vaření metodou Sous-vide

6 video bloků 15 minut

Nakládání masa do solného nálevu (brining)

16 | Nakládání masa do solného nálevu (brining)

6 video bloků 10 minut

Moderní technologie - Konvektomat - pokračování

17 | Moderní technologie - Konvektomat - pokračování

9 video bloků 17 minut

Krémové polévky zahuštěné jíškou

18 | Krémové polévky zahuštěné jíškou

5 video bloků 17 minut

Máslová omáčka (beurre blanc)

19 | Máslová omáčka (beurre blanc)

6 video bloků 12 minut

Kyselé zálivky (vinaigrette) a dresinky

20 | Kyselé zálivky (vinaigrette) a dresinky

6 video bloků 11 minut

Nakládání masa do marinády

21 | Nakládání masa do marinády

6 video bloků 15 minut

Jak připravit polentu

22 | Jak připravit polentu

5 video bloků 12 minut

Grilování - druhy grilů a metody grilování

23 | Grilování - druhy grilů a metody grilování

5 video bloků 10 minut

Grilování - maso a drůbež

24 | Grilování - maso a drůbež

10 video bloků 26 minut

Moderní technologie - Multifunkční pánev - pokračování

25 | Moderní technologie - Multifunkční pánev - pokračování

10 video bloků 22 minut

Grilování - ryby, mořské plody a zelenina

26 | Grilování - ryby, mořské plody a zelenina

5 video bloků 12 minut

Zelenina - základy a pigmenty

27 | Zelenina - základy a pigmenty

5 video bloků 10 minut

Vaření zeleniny v páře

28 | Vaření zeleniny v páře

6 video bloků 9 minut

Než začneme opékat ve wok pánvi

29 | Než začneme opékat ve wok pánvi

6 video bloků 16 minut

Rýže - anatomie, zpracování a druhy

30 | Rýže - anatomie, zpracování a druhy

4 video bloků 8 minut

Pekařské základy

31 | Pekařské základy

7 video bloků 26 minut

Obalování v trojobalu a v těstíčku

32 | Obalování v trojobalu a v těstíčku

6 video bloků 16 minut

Jak správně smažit

33 | Jak správně smažit

6 video bloků 17 minut

Pracovní postup

 
  1. Připravujeme pro vás nový postup
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  
  11.  
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde